Exprima-ti opinia

Ca domeniu care urmareste dezvoltarea continua, educatia trebuie sa tina pasul cu cerintele publicurilor ei. Pentru asta, ea insasi trebuie sa progreseze constant. Prin Gala Premiilor in Educatie, Fundatia Dinu Patriciu doreste sa-i premieze pe cei care, prin activitatea lor, au ajutat la dezvoltarea sistemului educational.

Spune-ne si tu cum crezi ca putem contribui mai mult la dezvoltarea sistemului educational. Si spune-ne care este parerea ta despre Gala Premiilor in Educatie.

Pentru intrebari despre competitie, ne poti scrie pe adresa contact@premiileineducatie.ro.

Nume:
Prenume:
Email:
Mesaj:
PETRISOR IOAN
25 Oct 2011

Gina Anton este o persoana copetenta care face cinste etniei rromilor si merita toata stima.

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

părinte cititor
20 Oct 2011

Aş dori să felicit din inimă iniţiativa şi realizarea acestui proiect. Cred că nu a fost promovat suficient faţă de efectele pe care le produce. Există în schimb şi câteva puncte slabe pe care ar trebui să le analizaţi serios, eventual la o ediţie viitoare să le evitaţi. Nu sunt în măsură să emit păreri cu greutate de sentinţe dar nu se pot promova în cadrul unei categorii ˝elevul anului˝ elevi care au activităţi şi realizări (admirabile de altfel) în cu totul alte domenii paralele cu şcoala. Actul de învăţământ comportă evaluări privind rezultate interne,internaţionale legate de studiu făcut pe disciplinele şcolare şi în niciun caz pe numărul de pomi plantaţi , aptitudinile de pompier sau gesturi caritabile de îngrijit bătrâni. În condiţiile astea şcoala românescă nu v-a avea nicio apreciere în lume. Încă odată felicitări pentru ˝Gală˝

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

BRATU VERONICA
18 Oct 2011

Felicitari finalistilor! M-am inscris si eu in competitie, ca bibliotecar scolar. Este foarte greu de concurat cu bibliotecarii care ocupa functii de conducere in bibliotecile publice si universitare ( unde toate serviciile sunt specializate), consider ca bibliotecarii scolari ar trebui sa concureze la categoria invatamant preuniversitar. Educatia incepe timpuriu, totusi la scoala....si consider ca amprenta aici se vede prin rezultatele obtinute de elevii nostri. As dori sa cunosc evaluarea activitatii mele la acest concurs. cu multumiri Veronica Bratu si succes la gala, prezentarea e super.

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Elena Zavate
02 Oct 2011

Abonamentul in alerta este contracost? Cat anume?

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Roxana Colisniuc
03 Oct 2011

Buna ziua. Alertele sunt gratuite, va puteti abona fara niciun cost.
Corina Ciobanu
19 Sep 2011

Aceasta Gala este foarte bine venita, un sprijin pentru invatamantul romanesc(parerea mea); M-am inscris in aceasta competitie , nu din dorinta de-a castiga un premiu ci din speranta de-a avea posibilitatea sa vad si sa apreciez ceea ce fac altii in acest domeniu al educatiei. Si sunt sigura ca astfel as avea mai mult de castigat. Sincer, le urez mult succes tuturor participantilor!

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Cezar Ghergu
07 Sep 2011

Sistemul educational romanesc sufera in principal, datorita neexistentei admiterii pe baza de examinare in invatamantul superior, ceeace a dus la o marire artificiala a mediilor elevilor la nivel preuniversitar, dealtfel total neagreata astazi, cand se doreste ca toti elevii din preuniversitar sa devina studenti atat in universitatile de stat cat si particulare. Sistemul nostru de invatamant de altfel se adapteaza politicilor si modelelor formative de predare, testate suficient la nivel european, dar in care inca profesorii nu au incredere. Poate ca ar fi bine ca "Gala Premiilor in Educatie", sa tina seama in masura mai mare de activitatile pe care profesorul din preuniversitar, leare la nivelul predarii, al rezultatelor elevilor si mai putin in ceea ce privesc proiectele extrascolare.

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Olga Marcela Reut
21 Aug 2011

Buna ziua! Am o problema cu adresa de email. Incepusem sa completez cererea si nu mai pot intra. Mi se comunica faptul ca adresa de email a fost dezactivata. M-am inscris la categoria profesorul preuniversitar al anului. Va multumesc!

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Roxana Colisniuc
21 Aug 2011

Buna ziua. Avem nevoie sa stim cu ce adresa de email ati creat contul. Va rog trimiteti-mi un email pe adresa roxana.colisniuc@fundatiadinupatriciu.ro si va voi spune ce pasi trebuie sa urmati pentru activarea contului. Multumesc.
claudiu mitu
10 Aug 2011

spuneti-mi si mie de ce nu merge sa mai intru pt a ma inscrie cu scoalapestera?imi spune caci contul a expirat.si nu stiu de ce astept si eu un raspuns.multumesc anticipat

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Roxana Colisniuc
11 Aug 2011

Trimiteti-mi va rog un email pe adresa roxana.colisniuc@fundatiadinupatriciu.ro si spuneti-mi la ce sectiune v-ati inscris si cu ce adresa de email ati creat contul. Multumesc.
Viorica Oprea
10 Aug 2011

Daca anul acesta ati adus modificari componentei juriului care constat ca la sectiunea profesor invatamant preuniversitar e format doar din cinci membri si ati limitat formularul de aplicatie la maxim 6 pagini, ne asigurati ca acele candidaturi eligibile vor fi jurizate de o singura echipa(adica cei 5 membri) ca sa exite aceeasi unitate de masura si viziune globala si ca veti respecta regulamentul alegand finalisti doar 10 si nu 16-18 ca la editiile precedente???!!!

vezi toate comentariile (3)  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Roxana Colisniuc
10 Aug 2011

Draga doamna, toate modificarile pe care le-am facut anul acesta au avut ca scop eficientizarea atat a procedurii de inscriere, cat si a celei de jurizare. Da, pentru fiecare sectiune de concurs, in etapa a doua a jurizarii vor fi selectati cate 10 finalisti. Chiar daca la editiile anterioare, pentru sectiunile Elevul anului si Profesorul preuniversitar al anului au fost selectati cate 20 de finalisti, va asigur ca acest lucru a fost in avantajul participantilor.
madalina Voicu
08 Aug 2011

Formularul de inscriere este extrem de sumar (spatiul de scriere la fiecare criteriu este limitat de un nr insuficient de caractere)Formularul de aplicatie arata ca o telegrama si nicidecum ca unul de concurs.Cum procedam?

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Roxana Colisniuc
08 Aug 2011

Buna ziua, va multumim pentru mesaj. Pana la editia de anul acesta nu existau limite pentru formularul de concurs - fiecare candidat putea completa oricat considera necesar. Din aceasta cauza am primit formulare de concurs de peste 100 de pagini. Alaturi de Juriu am analizat formularele de concurs ale finalistilor editiilor anterioare si am stabilit ca o candidatura este eficienta si relevanta in maxim 7 pagini. Va rog, tineti cont de faptul ca avem in vedere activitatea pe un singur an scolar (in cazul de fata 2010 - 2011), iar in formular pot fi incluse link-uri. Daca aveti nelamuriri, va rog nu ezitati sa imi scrieti pe adresa roxana.colisniuc@fundatiadinupatriciu.ro