Finalistii celei de-a treia editii a Galei Premiilor in Educatie

17 Oct 2011

 

Astazi, 17 octombrie, Gala Premiilor in Educatie isi anunta finalistii celei de-a treia editii. Acestia sunt candidatii eligibili care – in urma evaluarii online a formularelor de concurs de catre membrii juriului – au primit notele cele mai mari in sectiunea la care au concurat.

Toti cei care se regasesc pe listele de finalisti vor fi chemati la un interviu ce se va desfasura in Bucuresti, astfel:

- sambata, 22 octombrie (pentru sectiunile Elevul anului, Profesorul universitar al anului, Profesorul preuniversitar al anului, Educatorul/Invatatorul anului, ONG-ul anului in domeniul educatiei si Cel mai bun proiect educational) si

- duminica, 23 octombrie (pentru sectiunile Studentul anului, Cercetatorul anului si Bibliotecarul anului).

Interviurile vor avea loc in intervalul orar 10.00-14.00, in ambele zile, dar finalistii vor primi un e-mail cu detaliile necesare in cursul zilei de marti, 18 octombrie.

Pentru deplasarea la Bucuresti a finalistilor din afara Capitalei, Fundatia Dinu Patriciu va deconta costurile de transport dus-intors (tren, autobuz, microbuz, masina personala).

Pentru sectiunile Scoala anului si Facultatea anului vor fi organizate vizite in locatii.

In aceasta etapa, finalistii nu vor fi departajati de notele primite in etapa de evaluare a dosarelor.

Aceasta etapa este practic cea care hotaraste deznodamantul competitiei: membrii juriului vor stabili castigatorii Galei Premiilor in Educatie 2011, ce urmeaza sa fie anuntati in data de 2 noiembrie 2011 in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor.

Tot in cadrul zilei de 18 octombrie, finalistii vor primi acces la conturile lor, create special pentru sectiunea de Premii de popularitate. Finalistii vor avea posibilitatea de a-si promova pagina lor personala si de a colecta voturi, iar cel mai sustinut finalist va primi un premiu de popularitate in cadrul Galei Premiilor in Educatie. Premiile de la aceasta sectiune nu vor avea valoare financiara.

Pentru orice intrebari privitoare la evaluare, va invitam sa ne scrieti la adresa contact@premiileineducatie.ro, urmand sa raspundem fiecarei solicitari dupa data de 10 noiembrie 2011.

Felicitari tuturor candidatilor si mult succes finalistilor!

 

Finalisti:

Elevul anului (.pdf, 187 kb)
Educatorul/Invatatorul anului (.pdf, 187 kb)
Profesorul_preuniversitar al anului (.pdf, 188 kb)
Scoala_anului (.pdf, 183 kb)
Studentul_anului (.pdf, 187 kb)
Profesorul_universitar al anului (.pdf, 187 kb)
Facultatea_anului (.pdf, 183 kb)
Cercetatorul anului (.pdf, 186 kb)
Bibliotecarul anului (.pdf, 187 kb)
ONG-ul anului in domeniul educatiei (.pdf, 183 kb)
Cel mai bun proiect educational (.pdf, 188 kb)