Candidatii eligibili la Gala Premiilor in Educatie 2011

11 Oct 2011

 

Astazi, 11 octombrie 2011, anuntam numele candidatilor declarati eligibili in cadrul celei de-a treia editii a competitiei Gala Premiilor in Educatie. Cei care isi regasesc numele pe listele publicate sunt exclusiv candidatii care au intrunit criteriile de eligibilitate si care au respectat procedura de inscriere (sa-si fi completat formularul de concurs online, sa-l fi trimis semnat la sediul Fundatiei Dinu Patriciu pana pe 27 septembrie, data postei, sa fi trimis materialele doveditoare care sustineau candidatura pana pe data de 7 octombrie).

Formularele de concurs ale candidatilor eligibili vor fi evaluate online de catre membrii Juriului, pe baza criteriilor de evaluare publicate aici.

Dupa aceasta etapa, Juriul va desemna finalistii fiecarei sectiuni de concurs. Acestia vor fi anuntati pe data de 17 octombrie 2011, in cea de a doua parte a zilei, pe site-ul competitiei, www.premiileineducatie.ro. Ei vor fi chemati sa sustina un interviu in Bucuresti, in datele de 22 si 23 octombrie, dupa cum urmeaza:
 
- 22 octombrie: finalistii pentru sectiunile Elevul anului, Profesorul universitar al anului, Profesorul preuniversitar al anului, Educatorul/Invatatorul anului, ONG-ul anului in domeniul educatiei si Cel mai bun proiect educational;
- 23 octombrie: finalistii pentru sectiunile Studentul anului, Cercetatorul anului si Bibliotecarul anului.

Pentru deplasarea la Bucuresti a finalistilor din afara Capitalei, Fundatia Dinu Patriciu va deconta costurile de transport dus-intors (tren, autobuz, microbuz, masina personala). Orele interviurilor urmeaza a fi comunicate finalistilor printr-un e-mail trimis in cursul zilei de 17 octombrie 2011.

Pentru sectiunile Scoala anului si Facultatea anului vor fi organizate vizite in locatii.

Pentru intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne trimiteti un e-mail pe adresa contact@premiileineducatie.ro. Vi se va raspunde in maxim 24 de ore.

 

 


Exprima-ti opinia

Nume:
Prenume:
Email:
Mesaj:
Magdolna Kelemen
11 Oct 2011

Buna! Daca cineva, nu este prezent pe lista celor eligibili, se poate cere inapoi documentele trimise! Cu respect!
Colisniuc Roxana
11 Oct 2011

Buna ziua. Asa cum este specificat si in regulamentul competitiei, materialele nu pot fi returnate.