Feedback pentru participantii Galei 2011

28 Sep 2011

 

Dragi participanti la Gala Premiilor in Educatie 2011,


Faptul ca v-ati inscris la Gala Premiilor in Educatie, demostrand ca indepliniti si chiar depasiti criteriile de eligibilitate – un pic "neortodoxe" ar spune unii, pentru sistemul de invatamant romanesc – va clasifica din start – sunteti pasionati de educatie. Cum altfel v-ati fi incumetat sa treceti printr-o procedura de inscriere consumatoare de timp si energie, care va cerea sa asterneti pe hartie toate activitatile derulate intr-un an de zile si sa adunati atat de multe materiale care sa argumenteze vorbele dumneavoastra? Pentru asta meritati din start "Felicitari!"


Ieri, 27 septembrie 2011, a fost ultima zi in care s-au putut completa formularele de concurs pentru a treia editie a Galei. Multi dintre dumneavoastra ne-ati tinut in suspans pana in ultimul moment… am crezut ca nu veti finaliza inscrierea in competitie. Dar in ultimele doua zile de inscrieri, numarul conturilor inchise si al formularelor depuse s-a triplat. Ne cerem scuze daca raspunsurile la unele intrebari au ajuns la dumneavoastra mai tarziu decat ne-am fi dorit … Multe solicitari au venit pe ultima suta de metri.


Ce urmeaza?


Asteptam ca pana pe 7 octombrie (data postei) cei care nu au trimis materialele justificative, sa o faca. Pe 17 octombrie vom afla numele finalistilor celor 11 sectiuni de concurs, iar pe datele de 22 si 23 octombrie vor avea loc interviurile, in Bucuresti (ca in fiecare an, Fundatia va deconta transportul dus-intors pentru cei din provincie).


Tot de pe data da 17 octombrie, finalistii vor avea posibilitatea de a-si promova pagina lor personala si de a colecta voturi. Cel mai sustinut finalist va primi un premiu de popularitate in cadrul Galei Premiilor in Educatie.
In final, castigatorii vor fi anuntati pe data de 2 noiembrie, in cadrul unui eveniment festiv ce va avea loc la Palatul Parlamentului. Pana atunci, va invit sa ramaneti alaturi de noi, abonandu-va la alerta.

Cu prietenie,


Roxana Colisniuc
Project Manager
Fundatia Dinu Patriciu
Cladirea Lakeview, b-dul Barbu Vacarescu nr. 301-311,
Email: roxana.colisniuc@fundatiadinupatriciu.ro
tel: +40 31 425 41 23; fax: +40 31 425 41 27
www.premiileineducatie.ro
www.fundatiadinupatriciu.ro


Exprima-ti opinia

Nume:
Prenume:
Email:
Mesaj:
Marinescu Tania
10 Oct 2011

Cand apar listele candidatilor eligibili?
Colisniuc Roxana
10 Oct 2011

Listele cu numele candidatilor declarati eligibili vor fi afisate pe data de 11 octombrie, in cea de a doua parte a zilei.
Paduraru Alina
04 Oct 2011

Consider acest concurs o oportunitate oferita cadrelor didactice de a se evidentia acum, cand invatamantul nu mai este prioritate nationala decat pe hartie, iar dascalii doar niste functionari bugetari care consuma prea mult si ofera mult prea putin. Consider ca exista in scoala romanesca foarte multi dascali care chiar merita adusi in fata si de aceea ma inclin in fata celor care au avut aceasta initiativa si muncesc din greu pentru a duce la bun sfarsit acest proiect. Succes tuturor participantilor!
Harbu Delia - Miruna
28 Sep 2011

Intr-o lume in care marile valori ce au fost odata isi vand trofeele pentru a supravietui, intr-o lume in care adevaratele comori ale Romaniei sunt date la o parte de societate, ma inclin in fata dvs si va felicit ca ne sunteti alaturi si ne sustineti pe toti.Felicitari si sa dea Dumnezeu sa nu va opriti aici, sa mergeti mai departe. Avem nevoie de oameni ca dumneavoastra!
POPA GRATIELA-LUDMILA
28 Sep 2011

Va multumim pentru tot ce faceti pentru noi si elevii nostri,pentru noi cei care din pasiune ,daruire,inertie impartasim elevilor ce stim noi mai bine. Astept cu nerabdare numele finalistilor. Felicitari !
Popa Victoria
28 Sep 2011

Va multumim ca...existati! Ca fundatie, dar si mai mult ca echipa de organizatori: informatii detaliate, raspunsuri prompte si la obiect. Este foarte bine ca cineva ne ajuta sa impartasim experienta traita alaturi de elevii nostri. Este foarte bine ca mai sunt si voci care apreciaza munca dascalului roman, munca voluntara, mai ales si ca ne sunt puse in valoare calitatile! Si asa cum si pe noi ne "misca" randurile impresiile particpantilor la proiectele derulate, sper ca si aprecierile noastre sa va incalzeasca sufletul, DRAGA ECHIPA DE PROIECT! Felicitari!
Sosu Maria Cecilia
28 Sep 2011

Felicitari echipei de proiect pentru aceasta a treia editie a Galei Premiilor in Educatie! A devenit deja traditie si ne bucura! La cat mai multe editii, cu cat mai multi participanti! Participantilor din acest an mult succes!
ciurea alexandra
28 Sep 2011

Va multumesc tuturor celor care faceti parte din Fundatia Dinu Patriciu,pentru grija pe care o acorda profesorilor in fiecare an si pentru tot ceea ce faceti pentru noi.Este de apreciat,mai ales acum cand societatea este intr-un mare impas si noi toti profesorii adevarati suntem bagati la un loc cu cei care pe drept cuvant nu au ce cauta la catedra.FELICITARI, TURUROR DASCALILOR ADEVARATI CARE PUN MAI PRESUS DE BANI SI AVANTAJE MATERIALE SUFLETELE COPIILOR SI CARACTERELE LOR.SUCCES TUTUROR!
stancu gheorghita
28 Sep 2011

Tuturor celor care au fost,sunt şi vor fi alături de noi vă mulţumim ! Felicitări!Comunicăm,deci existăm!
POPA MONICA-Viorica
28 Sep 2011

Multumim Fundatiei DInu Patriciu pentru sansa pe care o ofera educatiei prin stimularea profesorilor in cadrul acestei Gale pentru Educatie dar si prin organizarea in fiecare an a Forumului Educatiei.Pentru mine Forumul Educatiei a fost cel mai bine organizat eveniment la care am participat vreodata-sansa de a participa la workshop-uri, prilejul de a intalni experti internationali, profesori pasionati si talentati din Romania si din strainatate. Motivul principal pentru care m-am inscris la Gala Premiilor pentru Educatie a fost impresia extraordinara pe care mi-a creat-o participarea la Forumul pentru Educatie. Felicitari managerului de proiect Roxana Colisniuc care ne-a sustinut permanent cu sfaturi tehnice legate de inscriere!
TANASE VICTORITA
28 Sep 2011

Acest ultim mesaj, draga Roxana Colisniuc, ma face sa-mi para si mai rau ca nu am reusit sa ma incadrez in timpul util pentru a ma inscrie in competitie....
Ioan Diana-Mihaela
28 Sep 2011

Doresc sa va felicit pentru aceasa initiativa, de a premia oamenii dedicati meseriei de dascal. Nu am auzit de o alta fundatie, organizatie care sa promoveze si sa premieze adevaratele valori din sistemul de invatamant. Am reusit si eu pe ultima suta de metri sa completez formularul (am susutinut examenul de grad II ila sfarsitul lunii august si m-am concentrat doar pe examene). Sper sa reusesc sa trimit dosarul cu actele justificative la timp. Va doresc nuami bine! Diana Ioan