Gala Premiilor in Educatie anunta ultimele noutati

22 Sep 2011

 

Aflata pe ultima suta de metri, competitia Gala Premiilor in Educatie 2011 propune potentialilor candidati inca un motiv pentru a se inscrie in concurs.

Astfel, pentru ca activitatea educationala este abia la inceput in acest nou an scolar si universitar si multi dintre candidati au nevoie de mai mult timp pentru a aduna materialele justificative, trimiterea dosarului de candidatura se va putea face in doua etape:
 
- Marti, 27 septembrie 2011, ramane data postala limita pentru expedierea formularului online semnat de candidati. Expedierea se face catre sediul Fundatiei Dinu Patriciu – Cladirea Lake View, B-dul Barbu Vacarescu nr. 301-311, sector 2, Bucuresti.
 
- Vineri, 7 octombrie 2011, este data limita postala pentru expedierea tuturor documentelor justificative – materialele care fac dovada activitatii profesionale a celor inscrisi in competitie si care vor sustine candidaturile in fata membrilor juriului.
 
Fata de editiile anterioare, anul acesta Gala Premiilor in Educatie introduce un element de noutate: premiile de popularitate. Astfel, finalistii competitiei (110 in final, cate 10 pentru fiecatre sectiune) vor beneficia de o pagina de internet personala, unde vor aduna voturile prietenilor, cunostintelor si ale tuturor persoanelor cu care vin in contact in activitatea profesionala. Pe baza numarului de voturi, care tine de promovarea personala a contului, se va stabili cel mai popular candidat al fiecarei sectiuni de concurs. Acestia vor primi un premiu special in cadrul ceremoniei din data de 2 noiembrie.


Exprima-ti opinia

Nume:
Prenume:
Email:
Mesaj:
Ciovor Emilia
08 Oct 2011

Din cate am inteles initial este nevoie de trimiterea si a altor documente justificative in afara de cele trimise initial doar in cazul solicitarii dumneavoastra. Daca nu ati solicitat si alte documente insemna ca ar fi ramas la latitudinea noastra de a completa aplicatia si cu alte documente ? Multumesc frumos!
Colisniuc Roxana
10 Oct 2011

Formularul de concurs completat online trebuia sustinut de o serie de documente, alese de candidati. Aceste documente trebuiau trimise prin posta pana pe data de 7 octombrie.
URIAN ANCA
28 Sep 2011

Buna ziua, Este bine daca trimitem formularul listat impreuna cu documentele justificative? Mentionez ca nu am putut lista formularul in format pdf . Multumesc, ANCA URIAN
Colisniuc Roxana
28 Sep 2011

Nu, formularul de concurs trebuia trimis prin posta pe data de 27 septembrie, semnat.
VRINCEANU DOMNICA
23 Sep 2011

Va multumesc frumos pentru cuvintele alese,d-na inv ANICA UNGUREANU.Anul trecut am avut onoarea de a fi printre finalisti la sectiunea INVATATORUL ANULUI.Manifestarea din seara GALEI de la Palatul Parlamentului a fost O... SEARA REGALA.Am indraznit sa ma inscriu si anul acesta.
TANASE VICTORITA
23 Sep 2011

Modalitatea de a trimite dosarul de candidatura in doua etape si elementul de noutate introdus, premiile de popularitate, sunt binevenite pentru concurenti. Intr-adevar, inceputul noului an scolar este aglomerat cu multe lucrari.
Muresan Radu
23 Sep 2011

Rolul unei competitii e sa faca diferentierea intre concurenti, inclusiv in ceea ce priveste respectarea termenelor. Sa nu uitam ca vara a fost lunga, iar inscrierile au inceput din iunie. Prevad ca va fi un subiect intens mediat de mass media, dar sa asteptam totusi finalul...As adauga un mic amanunt, nu sunt candidat ci sunt doar observator. Laud totusi initiativa paginii personale de internet pentru asigurarea transparentei decizionale, dar nu si procedura de votare; oare cati elevi VOR FI NEVOITI sa-si voteze profesorul ?!
Ionescu Mihaela
23 Sep 2011

De regula elevii /studentii se ataseaza de profesorii lor.Inevitabil intre elevi si profesori se produce o conexiune speciala.In lucrarile de specialitate, din perspectiva pedagogica este pusa in discuti relatia profesor-elev.Cadru didactic= model de profesionalism, model de bune practici.
Ionescu Mihaela
23 Sep 2011

Draga doamna Anica Ungureanu va multumim frumos! Numai bine si dvs.! Mult succes tuturor participantilor!
Ionescu Mihaela
23 Sep 2011

Prin intermediul premiilor de polularitate competitia va fi astfel si mai interesanta! Premiile de popularitate in ce anume constau?
Prodan Alice
24 Sep 2011

O simpla diploma de popularitate v-ar dezamagi, stimata doamna Ionescu?
Ionescu Mihaela
24 Sep 2011

Nu cred ca exista o persoana care sa se simta dezamagit de primirea unei diplome. Am adresat cumva o intrebare nepotrivita? simt o usoara ironie in rapsunsul primit. Eram doar curioasa, pentru ca nu am gasit detalii suplimentare despre acest nou premiu acordat. Totusi as dori un raspuns din partea organizatorilor.Desigur, doar daca acest lucru poate fi dezvaluit si nu reprezinta o surpriza.
sandu roxana elena
23 Sep 2011

Se pot trimite si diplome de la concusurile din anii trecuti, nu doar din anul 2010- 2011? Ma gandesc ca astfel juriul isi poate face o idee mai ampla despre activitatea elevul!ui, despre perseverenta acestuia!
Colisniuc Roxana
23 Sep 2011

Materialele auxiliare (deci si diplomele) sunt necesare pentru stabilirea eligibilitatii - ele nu vor ajunge la Juriu decat daca sunt solicitate. Pentru ca avem in vedere premierea "Elevului anului", "Profesorul anului", "Studentul anului" etc. sunt necesare doar materialele din anul scolar/universitar 2010 - 2011.
un gureanu anica
22 Sep 2011

Multumesc pt mesajele de a ne informa pt . premiile in educatie;cred in bunele intentii,apreciez ceea ce faceti,felicitari ca cineva ne poarta de grija!Am obtinut informatiile in urma cu doi ani, de la un om al scolii cum putini se mai gasesc,acum pensionar,prof. Silvia Draghicescu,am participat,n-am ridicat dosarul inca ,stiind ca ,,zestrea'' de anul trecut,la sfarsit de ciclu primar,nu o mai pot afisa.Nu peste putin timp,, voi depune si eu armele''.Felicitari d-nei inv.care a castigat anul trecut, d-nei presbitere din Raucesti,pe care am avut ocazia sa o cunosc! Succes urmatorilor candidati!
Muresan Radu
22 Sep 2011

Sa tot participi la astfel de competitii maleabile la dorintele candidatilor...Sa inteleg ca si cei care au trimis deja materialele mai au timp sa-si mai ”adune” si sa le trimita pana la noul termen?!Ati luat in considerare faptul ca unii dintre candidati au completat formularul de concurs in functie de documentele palpabile, care stiau ca vor putea constitui documente justificative, pana la data oficiala, initiala, 27.09.2011. Deblocati procedura de completare a formularelor online pentru a mai putea adauga si alte documente in posesia carora intram pana la noul termen?
Colisniuc Roxana
22 Sep 2011

Sigur ca da. Candidatii care considera ca aplicatia lor nu este una completa, mai pot face modificari si actualizari in formularul de concurs pana la data de 27 septembrie, inclusiv, si pot reveni cu materiale justificative suplimentare. Pentru aceasta, este nevoie sa trimiteti un email pe adresa roxana.colisniuc@fundatiadinupatriciu.ro
Muresan Radu
22 Sep 2011

Parerea mea personala e ca o competitie care se respecta, nu ar trebui sa-si schimbe regulile din mers, cu atat mai mult cu cat motivul invocat (adunarea materialelor justificative...), nu e plauzibil. Respectarea unui termen este o conditie de eligibilitate nu tocmai de neglijat. In alta ordine de idei, astept cu interes competitia!
Colisniuc Roxana
22 Sep 2011

Stimata doamna, suntem de acord cu dumneavoastra. De aceea, in niciunul dintre anii anteriori nu am considerat necesara prelungirea perioadei de inscrieri. De altfel, nici anul acesta nu putem vorbi de o schimbare a datei - pana la urma, 27 septembrie este ultima zi in care participantii isi pot completa formularul de concurs. Totusi, o parte dintre candidati au solicitat acest lucru din cauza aglomerarii din acest inceput de an scolar si, pentru ca acesta competitie se adreseaza tuturor celor din sistemul de invatamant romanesc, ne-am dorit sa oferim o sansa tuturor celor interesati de ea.
Ionescu Mihaela
23 Sep 2011

Domnule Muresan Radu,totusi sa incercam sa nu fim paranoici.Parerea mea este ca o competitie care se respecta tine cont de solicitatrile participantilor. Eu ca si participant nu am solicitat o astfel de masura si totusi nu ma deranjeaza, nu ma descurajeaza si nici nu ma dezavantajeaza. Este de apreciat faptul ca acesta competitie ofera egalitatea sanselor tuturor participantilor. In schimb ma deranjeaza interventia dvs. Mai concret domnul Muresan aveti o atitudine instigatoare ce nu se cuvine unei persoane intelectuale.