Cautam voluntari pasionati de educatie!

01 Sep 2011

 

Fundatia Dinu Patriciu cauta voluntari in randul studentilor pentru perioada premergatoare Galei Premiilor in Educatie – un eveniment de premiere a persoanelor si organizatiilor cu rezultate extraordinare in sistemul educational romanesc. Evenimentul va avea loc in data de 2 noiembrie, iar pana atunci voluntarii vor urma sa fie implicati in organizarea procesului de selectie care se deruleaza inaintea acestuia.

Asadar, invitam studentii care se afla in Bucuresti intre 10 septembrie si 2 noiembrie si sunt dornici sa-si dedice cateva ore libere proiectului nostru, sa ne trimita un CV la adresa contact@premiileineducatie.ro, pana pe data de 9 septembrie (nu va fi nevoie sa vina la fundatie in fiecare zi). Asteptam voluntari plini de energie, entuziasm si optimism, care sa comunice cu usurinta si sa fie interesati de educatie!

Gala Premiilor in Educatie este o competitie anuala pe care Fundatia Dinu Patriciu a initiat-o cu scopul de a recompensa si promova oameni, proiecte si organizatii care au un impact pozitiv semnificativ asupra educatiei in Romania. De la lansarea sa in 2009, Gala a premiat elevi, studenti, educatori, profesori preuniversitari si universitari, cercetatori, bibliotecari, institutii de invatamant (scoli, licee, facultati de stat sau private) si organizatii neguvernamentale active in sistemul educational romanesc. Cei interesati se mai pot inscrie in competitie pana la data de 27 septembrie. Mai multe informatii despre Gala Premiilor in Educatie chiar pe site-ul sau, www.premiileineducatie.ro.


Exprima-ti opinia

Nume:
Prenume:
Email:
Mesaj:
Alexandru Cornelia
02 Sep 2011

Doresc sa va ajut ca voluntar ,prin intermediul calculatorului,(sunt din Braila),cu toata dragostea si placerea!Sunt fost profesor engleza,58ani,pensionara,care a slujit Invatamantul Romanesc 34 ani,cu inima si tot sufletul!Mi am dedicat (si inca o fac,t)oata viata pentru copii si educarea lor!
manciu adriana
02 Sep 2011

doresc sa ma implic in accest proiect cu mare placere
Colisniuc Roxana
02 Sep 2011

Va rugam, trimiteti un email pe adresa contact@premiileineducatie.ro.