Participanti eligibili 2010

 

Mai jos gasiti numele candidatilor declarati eligibili la Gala Premiilor in Educatie, editia 2010. Formularele lor de concurs vor fi evaluate de catre Juriul competitiei, pe baza unor criterii de evaluare pe care le puteti citi aici.

Pentru ca un candidat la Gala Premiilor in Educatie sa fie inscris in competitie, el/ea trebuie sa indeplineasca criteriile de eligibilitate, sa respecte Regulamentul competitiei si sa fi urmat pasii descrisi in procedura de inscriere (sa isi fi creat un cont online, sa isi fi completat formularul de concurs, sa-l fi tiparit, semnat si trimis prin posta pana pe data de 27 septembrie, inclusiv).

Dupa evaluarea candidaturilor online se vor desemna cate 10 finalisti pentru fiecare sectiune de concurs (primii 10 candidati, cu notele cele mai mari).

Finalistii vor fi anuntati pe data de 13 octombrie, dupa ora 17.00, pe site-ul www.premiileineducatie.ro. Ei vor fi chemati la un interviu, care se va desfasura pe data de 16 octombrie (pentru sectiunile Elevul anului, Studentul anului, Profesorul anului preuniversitar si universitar, Bibliotecarul anului, ONG-ul anului in domeniul educatiei) si pe 17 octombrie (pentru sectiunile Invatatorul/Educatorul anului, Cercetatorul anului si Cel mai bun proiect educational al anului).

Interviurile se vor desfasura in Bucuresti. Fundatia Dinu Patriciu va deconta costurile de transport dus-intors (tren, autobuz, microbuz, masina personala) pentru finalistii din afara Capitalei.

Orele interviurilor vor fi comunicate finalistilor printr-un email, trimis la sfarsitul zilei de 13 octombrie.

Pentru sectiunile Scoala anului si Facultatea anului se vor organiza vizite in locatii, in perioada 11 – 15 octombrie.

Alte informatii

Materialele auxiliare trimise impreuna cu formularul de concurs nu vor putea fi recuperate prin posta, ci doar ridicate de la sediul Fundatiei. Pentru aceasta, participantii trebuie sa trimita un email la adresa contact@premiileineducatie.ro in  perioada 1 – 15 noiembrie. Li se va comunica o zi si o ora la care isi vor putea ridica dosarul, pana la sfarsitul anului.

Pentru nelamuriri cu privire la evaluare, puteti trimite un email pe adresa contact@premiileineducatie.ro si veti primi un raspuns dupa data de 1 noiembrie.

Mult succes!

Candidati eligibili - categoria Invatamant preuniversitar

 

Candidati eligibili - categoria Invatamnat universitar

 

Candidati eligibili - categoria Cercetare

 

Candidati eligibili - categoira Biblioteci

 

Candidati eligibili - categoria ONG si proiecte educationale

 

Pentru nelamuriri legate de eligibilitate ne puteti contacta la adresa contact@premiileineducatie.ro