Elena Brotac, eLearning Product Responsible, SIVECO Romania

Compania noastra incurajeaza initiativele educationale, sustine proiectele civice de valoare, si, in acelasi timp, proiecteaza produse capabile sa completeze procesul educational modern, fiind unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii cu impact pozitiv in societate din Romania.

Solutiile noastre de eLearning sunt o componenta obligatorie in procesul global de dezvoltare a societatii. Programele de eLearning asigura tranzitia de la sistemul de predare clasic la un mod inovativ de a transmite informatia. Suntem in permanenta conectati cu tot ceea ce inseamna inovatie, tehnologie, tendinte educationale in sfera virtuala, aplicatiile noastre de eLearning adresandu-se unei piete speciale, cea educationala, cu un impact social deosebit. in acest domeniu al aplicatiilor educationale alternative avem in vedere alinierea la strategiile comunitare eEurope 2005 si 2010, dar si apropierea de cerintele clientilor si ale potentialilor nostri beneficiari, elevii si profesorii din intreaga lume.

Suntem incredintati ca intiativa dumneavoastra va rasplati eforturile celor care vor si pot sa innoiasca invatamantul romanesc.

Biografie

Nascuta in Bucuresti, 31.07.1982

Studii:

Studii Masterale Postuniversitare in Bucuresti, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, Scoala Nationala de Studii politice si Administrative (2006-2008)

Studii Universitare in Bucuresti, Facultatea de Management Turistic si Comercial, Universitatea Dimitrie Cantemir (2001-2006)

Profesie: Specialist Marketing

Experienta Profesionala:

2008 - onwards, eLearning Product Responsible, SIVECO Romania, departamentul eLearning

Atributii: Coordonarea activitatilor de marketing pentru solutiile educationale oferite de SIVECO Romania.

2006-2008 eLearning Marketing Executive; Product Marketing Manager, Softwin Grup, divizia eLearning, INTUITEXT