Cosmina Frincu, CSR & Sponsorship Manager, BRD - Groupe Société Générale

"Gala Premiilor in Educatie este o initiativa care va aduce cu siguranta o promovare adecvata proiectelor frumoase din domeniul educatiei si a oamenilor din spatele lor.

Educatia are nevoie de finantare in Romania, dar are nevoie in aceeasi masura de recunoastere, de revalorizare. Este extrem de important sa ii onoram si sa-i recompensam cum se cuvine pe cei care ajuta la formarea generatiilor viitoare - dascalii, institutiile de invatamant, organizatiile non-guvernamentale – dar si pe elevii si studentii care obtin performante.

Sunt onorata sa fac parte din juriul Galei. Am acceptat pentru ca invitatia vine de la o institutie care a demonstrat prin fapte ca sustine si promoveaza performantele in domeniul educatiei. Poate ca aceasta initiativa a Fundatiei Dinu Patriciu va duce la o reasezare a educatiei acolo unde ii este locul: in centrul preocuparilor societatii noastre."

Biografie

Cosmina Frincu lucreaza din 2005 in BRD – Groupe Société Générale si ocupa, din 2008, functia de CSR & Sponsorship Manager, in cadrul Directiei Comunicare. In aceasta calitate coordoneaza procesul de definire si implementare in cadrul bancii a unei strategii de dezvoltare durabila, responsabilitate sociala si sponsorizari.

Cosmina a absolvit in 1997 Facultatea de Stiinte Politice si Administrative a Universitatii Bucuresti si are un master in Relatii Internationale.

Intre anii 1997 si 2000 a lucrat ca Expert in cadrul Departamentului Politica Externa - Presedintia Romaniei, printre atributiile sale numarandu-se redactarea materialelor pentru intalnirile de politica externa ale Presedintelui si organizarea vizitelor oficiale.

Din 2001 a fost Responsabil Comunicare la Apa Nova Ploiesti, calitate in care a asigurat comunicarea externa si interna a companiei in procesul de restructurare si modernizare a societatii, dupa preluarea de catre grupul francez Veolia.

Este medaliata cu Ordinul National pentru Merit in grad de Ofiter, acordat de Presedintele Romaniei in anul 2000.