Silvia Mihalache, Manager Comunicare si Relatii Externe, Provident Financial Romania

"Nimic din ceea ce ne dorim sa fie Romania viitorului nu se va intampla fara sa investim timp si mai ales resurse in educatie. Indiferent de varsta, avem nevoie de educatie pentru a ne dezvolta, pentru a ne atinge obiectivele personale.

Provident Financial Romania acorda o atentie deosebita dezvoltarii proiectelor de educatie financiara. In prezent, compania sustine programul national de educatie financiara Bugetul Familiei, primul program non-profit de acest fel dedicat publicului larg."

Biografie

Silvia Mihalache este manager comunicare si relatii externe al Provident Financial Romania IFN SA. Din aceasta pozitie, ea coordoneaza, printre altele, implementarea strategiei de responsabilitate sociala a companiei.

Provident Financial Romania face parte din grupul britanic International Personal Finance, ale carui prioritati in domeniul responsabilitatii sociale sunt educatia financiara, integrarea in societate a  persoanelor defavorizate si a persoanelor cu dizabilitati, precum si protectia mediului.