Vlad Teiosanu, Membru al Biroului Director, VIP Romania

"In societatea in care traim, mediocritatea se simte ca la ea acasa. O societate in care non-valorile sunt promovate in detrimentul adevaratelor valori, in care educatia nu este privita la importanta pe care o are. Tocmai astfel de actiuni, precum Gala Premiilor in Educatie, care premiaza persoanele de exceptie si institutiile din care fac parte, transforma axa valorica si reliefiaza excelenta, si nu mediocritatea.

Sunt bucuros sa ma implic in juriul care va alege elitele mediului universitar si sunt sigur ca aceste persoane vor aduce imbunatatirea sistemului de educatie si transformarea Romaniei de maine."

Biografie

Vlad Teiosanu este absolvent al facultatii FILS, Politehnica Bucuresti.

Are experienta de peste 4 ani in voluntariat ca membru al Asociatiei Voluntari pentru Idei si Proiecte Romania (VIP) si ca membru Business Club. A fost implicat in lansarea proiectului de responsabilitate sociala "Tara lui Andrei". In perioada 2008 - 2009 a ocupat functia de Presedinte VIP Romania, iar in anii anteriori a fost Project Manager - Impact Marketing School - si a organizat diverse proiecte, precum "Studentul Anului", "Scoala de Vara Romania Secolului XXI", "Good 2 Go" sau "Investment School".