Finalisti 2010

Mai jos gasiti numele finalistilor la Gala Premiilor in Educatie, editia 2010. Ei vor fi chemati la un interviu, care se va desfasura pe data de 16 octombrie (pentru sectiunile Elevul anului, Studentul anului, Profesorul anului preuniversitar si universitar, Bibliotecarul anului, ONG-ul anului in domeniul educatiei) si pe 17 octombrie (pentru sectiunile Invatatorul/Educatorul anului, Cercetatorul anului si Cel mai bun proiect educational al anului).

In aceasta etapa, finalistii nu vor fi departajati de notele primite in etapa de evaluare a dosarelor.

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 27 octombrie 2010, la un eveniment ce va avea loc la Palatul Parlamentului din Capitala.

Alte informatii

Materialele auxiliare trimise impreuna cu formularul de concurs nu vor putea fi recuperate prin posta, ci doar ridicate de la sediul Fundatiei. Pentru aceasta, participantii trebuie sa trimita un email la adresa contact@premiileineducatie.ro in perioada 1 – 15 noiembrie. Li se va comunica o zi si o ora la care isi vor putea ridica dosarul, pana la sfarsitul anului.

Pentru nelamuriri cu privire la evaluare, puteti trimite un email pe adresa contact@premiileineducatie.ro si veti primi un raspuns dupa data de 1 noiembrie.

Finalisti - categoria Invatamant preuniversitar

 

Finalisti - categoria Invatamant universitar

 

Finalisti - categoria Cercetare

 

Finalisti - categoria Biblioteci

 

Finalisti - categoria ONG si proiecte educationale

 

Mult succes!

Finalisti 2010

Mai jos gasiti numele institutiilor de invatamant finaliste la Gala Premiilor in Educatie, editia 2010 – sectiunile Scoala si Facultatea anului. Pentru stabilirea castigatorilor, o echipa alcatuita din reprezentantii Fundatiei (Alexandra Martin – Project Manager Forumul Educatiei si Antonio Ciocan – Director Educational Fundatia Dinu Patriciu), alaturi de reprezentanti ai Juriului, va vizita locatiile si va elabora un raport care va fi supus unei dezbateri intre Jurati.

Pentru celelalte 9 sectiuni de concurs, finalistii vor fi anuntati pe data de 13 octombrie, dupa ora 17.00, pe site-ul www.premiileineducatie.ro. Ei vor fi chemati la un interviu, care se va desfasura pe data de 16 octombrie (pentru sectiunile Elevul anului, Studentul anului, Profesorul anului preuniversitar si universitar, Bibliotecarul anului, ONG-ul anului in domeniul educatiei) si pe 17 octombrie (pentru sectiunile Invatatorul/Educatorul anului, Cercetatorul anului si Cel mai bun proiect educational al anului).

In etapa Interviurilor si a vizitelor in teritoriu, Finalistii nu vor fi departajati prin notele primite in etapa de evaluare a dosarelor.

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 27 octombrie 2010, la un eveniment ce va avea loc la Palatul Parlamentului din Capitala.

Alte informatii

Materialele auxiliare trimise impreuna cu formularul de concurs nu vor putea fi recuperate prin posta, ci doar ridicate de la sediul Fundatiei. Pentru aceasta, participantii trebuie sa trimita un email la adresa contact@premiileineducatie.ro

in perioada 1 – 15 noiembrie. Li se va comunica o zi si o ora la care isi vor putea ridica dosarul, pana la sfarsitul anului.

Pentru nelamuriri cu privire la evaluare, puteti trimite un email pe adresa contact@premiileineducatie.ro

 

si veti primi un raspuns dupa data de 1 noiembrie.

Mult succes!