Exprima-ti opinia

gheorghe alin buzarin
30 Iun 2009

Sunt impotriva sistemului actual de invatamant deoarece este in primul rand unul foarte corupt,deoarece este unul foarte invechit si pune accentul pe invatatura prin scris si citit.sunt foarte multe lucruri de criticat la actualul sistem de invatamant si prea putine cuvinte de lauda.am vazut reclama si am o intrebare din diplomele elevilor acelui profesor cati le folosesc cu adevarat in viata reala.poate ar fi mai bine ca acesti bani sa fie investiti in schimbarea sistemului de invatamant.

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Valentina Andreea Curea
29 Iun 2009

Minunata initiativa.Ma bucur ca inca mai exista cineva care se gandeste ca Romania are talente inca nedescoperite.Sper sa continuati si asa dori daca se poate mai multe detalii despre teme si iscriere.Multumesc.

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Anca Sumanaru
25 Iun 2009

Este foarte bn ca vreti sa ii premiati pe cei care ne indruma pe noi,elevii(in cazul meu viitoare studenta in aceasta toamna) pentru ca cei care ne conduc isi demonstreaza incapacitatea de a crea un sistem de plata conform capacitatilor profesorilor. Ar fi totusi extrem de bine sa premiati si elevii pentru ca nici pentru acestia nu primesc ceea ce merita pentru rezultatele obtinute. Ceea ce ni se spune este ca "nu sunt bani pentru premii". Din pacate asa functioneaza lucrurile la noi. Este pacat fiindca potentialul elevilor romani este superior multor alte natiuni. Este de apreciat ca ati luat aceasta initiativa! Va felicit pentru curaj si pentru corectitudine!

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Ana Tanasescu
24 Iun 2009

Minunata initiativa si sper ca veti continua; educatia la toate nivelele, scolara sau extra-scolara are nevoie de incurajare si sustinere, de respect si traditie in bunele obiceiuri; as dori mai multe detalii despre eligibilitatea proiectelor din invatamantul artistic preuniversitar(sectiunea profesorul anului). va multumesc Prof. Ana Tanasescu - Palatul National al Copiilor Bucuresti

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

vasile dumitrascu
23 Iun 2009

Scolile cu cei mai multi repetenti corigentii grave probleme de disciplina nu sunt nominalizate ? va multumesc

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Iulian Untaru
16 Iun 2009

Bravo pentru aceasta initiativa! Acest proiect va arata ca sunt multi profesori care, intr-un anonimat aproape perfect, desfasoara o activitate remarcabila! La fel ca si doamna Gabriela Tudorache, as vrea sa intreb care este perioada exacta de activitate pe care o jurizaţi pentru profesori. Dar pentru carti si articole? Cu bine!

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

emilia vasilev
15 Iun 2009

Buna ziua, Va felicit pentru aceasta initiativa. Invatamantul romanesc trebuie revitalizat.Cei care inca mai cred ca este necesar sa faci performanta trebuie cunoscuti si incurajati. Cu respect, Emilia Vsailev Piatra Neamt

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Andreea Preoteasa
14 Iun 2009

Interesant acest proiect!!! As dori sa stiu daca sunt teme specifice si mai multe informatii despre inscrieri.

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

GABRIELA TUDORACHE
14 Iun 2009

Vă felicit pentru iniţiativă. Care este perioada de activitate pe care o jurizaţi pentru profesori: un an şcolar, doi? Provicia are loc aici? Mulţumesc!

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Luminita Macsim
14 Iun 2009

Este extraordinara activitatea fundatiei si foarte binevenita aceasta initiativa care urmareste promovarea reformei si calitatii in sistemul educational romanesc. Cred ca strategic este un proiect foarte valoros care poate sa sustina educatia de elita de care societatea romaneasca are mare nevoie .

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza