Exprima-ti opinia

tawfik amet
27 Aug 2009

O buna initiativa. Mi-a placut foarte mult programul acela ce tinea de reabilitarea unei scoloi din Holbav. Ma bucur tare mult sa vad ca fundatia la care am fost bursier are activitate intensa in domeniile cheie ale unui popor. Doamne ajuta !

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Maria Mătrescu
12 Aug 2009

Mă bucur că, într-adevăr se gândeşte cineva şi la munca suplimentară a unor cadre didactice, numai cine a coordonat un proiect educaţional ştie câtă muncă şi stress este, pe parcursul derulării temelor, şedinţelor, în special atunci când nu ai sponsori la un proiect. Dar efortul nostru cred că merită, deoarece în centrul atenţiei noastre este elevul, cu atât mai mult cu cât el este la început de drum,respectiv clasa a IX-a. Materialele prezentate la şedinţele de proiect, le vor rămâne întipărite toată viaţa în minte şi bineânţeles, le vor fi utile. Felicitări membrilor fundaţiei, pentru iniţiativă, pentru promovarea spiritului creator şi inedit!

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Adriana Remes
09 Aug 2009

In primul rand as dori sa felicit aceasta initiativa, in al doilea rand as dori sa-mi exprim opinia vis a vis de sprijinul mai mare ce trebuie acordat tinerilor doctoranzi aflati la inceputul carierei care prin activitatea lor de cercetare pot contribui in mod simtitor la dezvoltarea sistemului educational si nu numai. Spun acest lucru deoarece ca tanar doctorand resimt din plin lipsa dotarilor din facultate, lipsa revistelor de specialitate ce reprezinta un factor decisiv pentru informarea permanenta in domeniul stiintei, neincrederea superiorilor care te percep in primul rand ca pe o "amenintare" si din pacate nu ca un coleg sau membru in echipa. Si atunci ma intreb cum ajungem si noi astia MICI sa avem un background solid, o experienta adevarata ce poate fi premiata? Avem loc de aia MARI??? Sunt multe probleme care inca nu si-au gasit raspunsul sau poate CINEVA le evita in mod constient. Astept din partea Fundatiei Dinu Patriciu mult mai multe oportunitati pentru tinerii cercetatori, doctoranzi pentru ca noi reprezentam viitorul!!!

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Razvan Sencu
06 Aug 2009

Cred ca acest concurs este intocmai cheia spre un sistem educational mai bun, intrucat cei care reusesc sa inainteze un proiect si/sau sa obtina premii la diferite concursuri sunt cei care merita sa fie premiati si plauzati. Prin incurajare, sustinere si recunoasterea muncii lor cred ca se poate dezvolta sistemul educational romanesc.

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Mihail MUSAT
04 Aug 2009

Doresc sa va FELICIT pentru aceasta initiativa. Cred ca este genul de initiativa de care oamenii ce investesc pasiune, timp si dedicare in pregatirea tinerilor au nevoie. Marea lor recompensa de pana acum era impactul in viata celor cu care lucrau, insa cred ca un astfel de premiu si banii aferenti, sunt un lucru foarte binevenit in viata acestor oameni minunati. Felicitari lor si Felicitari dvs!

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Florica Ticsa
23 Iul 2009

O idee extraordinara aplicata intr/un moment in care prea putini din cei care au putere financiara se mai gandesc la cultura si educatie. Pacat ca nu se face nimic penru a/i sprijini si pe scriitori, pictori, etc. Romania are oameni talentati dar, cei mai multi sunt lipsiti de resurse materiale. Poate ca va veti gandi si la ei.

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Andrei Avram
23 Iul 2009

Salut ! Fie ca aceasta Fundatie sa existe si peste 50 de ani , fie ca ea sa-si implineasca propriile vise ! Pe de alta parte este greu pentru orice tip de initiativa particulara de sustinere a educatiei ca sa aiba impact in tot sistemul sanguin si nervos al invatamantului. Multi vor fi cei care se vor bucura de sprijinul dvs. Fie ca ei sa va duca mai departe flacara , sprijinind si sustinand mai departe oameni,fapte,idei . Toate cele bune ! Dumnezeu sa va ajute si sa va lumineze calea !

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Nina Ilie
18 Iul 2009

Felicitari pentru aceasta initiativa laudabila. Mult succes in desfasurarea ei!

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Elisabeta Mincior
18 Iul 2009

Va felicit pentru toate programele pe care le derulati in cadrul fundatiei. Intr-adevar sunt multi elevi si profesori (cu precadere in mediul rural) care isi fac constiinciosi treaba si de care nu a auzit nimeni!!! Este laudabil ceea ce faceti si stiu ca multumirea sufleteasca vine atunci cand primiti scrisori pline de recunostinta de la aceia pe care i-ati ajutat prin programele derulate. Mult succes. LIZA M.

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

marian Tapliga
08 Iul 2009

Nu stiu de cand au inceput Gala,dar important este sa fie unica in valorificarea proiectelor chiar daca sunt incepute cu 10 ani -principalul ca ele sa fie unice si valoroase,educative si inexistente pana la aparitia lor Prima extirpare din cancerul educatiei,trebuie facuta cu toti inspectorii de cadre,directorii ce dau acordul de predare pentru pensionari si cu acei pensionari imorali ce ocupa si blocheaza catedre:fara concurs,aproape de casa si pe cel putin 5 ani ,interzicandu-i indiferent de blegia legii Cumul pensie-salariu. Apoi imediat trebuie desfiintat ACORDUL de CULT Ortodox pentru INCADRARE-CONCEDIERE Profesor de religie,ce corupe ierarhi si inspectori si din care cauza multi teologi traitori fug de misia catehetica ,cu scarba duhovniceasca in suflet...

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza