Exprima-ti opinia

ileana ciungan
18 Oct 2009

Felicitari membrilor Fundatiei Dinu Patriciu! Initiativele dumneavoastra raspund neviolor reale ale invatamantului romanesc.Desigur, nevoile sunt multe si mari, insa este un inceput care promite. Proiectele educationale de mare amploare cred ca merita sa fie sustinute datorita multiplelor lor valente educative. Indraznesc sa vin cu o sugestie: poate fi sustinuta editarea unui album de prezentare a satelor noastre(istoric, puncte de atractie turistica)sau a altor lucrari cu valoare educativa si de interes general? Va doresc multa sanatate si succes in demersurile dumneavoastra.

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

daniela Gavrilovici
17 Oct 2009

Cand se afiseaza lista cu cei 10 finalisti la fiecare criteriu??

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

George Robert Sirbu
15 Oct 2009

Cunosc eforturile tale in a sustine educatia Europeana cit si internationala.Tin foarte mult la tine si doresc un calduros salut pentru tine Simona Velea. By Sirbu George Robert.

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Mihai Valentin Vladimirescu
14 Oct 2009

Învăţământul centrat pe student ar trebui să fie centrul de greutate al învăţământului superior românesc.Dacă profesorul pune suflet în ceea ce face, va reuşi să ajungă la inima studenţilor. Nu întotdeauna un bun specialist este şi un bun profesor. Un bun profesor este cel care, stăpân pe ceea ce predă, reuşeşte să electrizeze o aulă universitară, făcându-l pe student să uite că are ceas la mână.Pentru mine studentul este un partener aflat în perioada în care sufletul îşi măsoară lungimea aripilor, alături de care îmi place să descopăr întreaga bogăţie a potenţialităţilor de a valorifica efervescenţele sale interioare. Sincere felicitari pentru initiativa de a incuraja elevii, studentii si profesorii din Romania!

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Alina Dragancea
05 Oct 2009

Fundatia Dinu Patriciu face un gest deosebit de important in aceasta criza mondiala care a afectat anume procesele vitale. Sustinerea celor care sunt implicati in procesul educational este o atitudine fata de prezent dar, lucru foarte important, este o atitudine si fata de viitor. Multa sanatate si succese echipei, finantatorului (finantatorilor) si celor care si-au dedat viata acestui proces important pentru fiecare sociatate - educatia.

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

andreea dorobat
30 Sep 2009

As vrea sa va impartasesc lucrurile minunate care mi s-au intamplat in clasa a 5-a:Am cunoscut mai multi profesori nprintre care si pe dna. Gherasim Veronica.Ea era profesoara de lb. si lit. romana.Datorta ei m-am indragostit de romana.Ea imi descoperise talentul de a scrie proza si mi-l modelase asa incat ajunsem sa scriu din ce in ce mai mult si mai frumos.Ea mi-a dat aceea incredere ca puteam sa fiu mai buna ca Mihail Sadoveanu sau Ion Creanga.Impreuna am castigat multe concursuri de lb.si lit. romana.Cu timpul am ajuns sa o consider mai mult decat profesoara mea de romana am ajuns sa o consider o prietena care ma ajuta in a-mi indeplini visul.Acum sunt clasa a 6-a si nu mai vreau sa ajung scriitoare,nu mai imi place romana...de ce?Pentru ca profesoara mea de roamna a fost mutata la o alta scoala.Am plans mult si am hotarat sa nu mai scriu niciodata...singura pe care o voi considera profesoara mea de romana va fi ea,caci datorita ei am simtit emotia si ambitia unui adevarat scriitor,datorita ei m-am desprins de lumea noastra in timp ce citeam datorita ei sunt cea de acum.Cu toate ca ea nu mai e si viata merge inaite va rog sa o premiati pentru ca merita. cu stima,Dorobat Andreea

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Virgiliu Blidar
28 Sep 2009

Sunt profesor de fizica si am colaborat foarte bine in anul scolar trecut cu Adrian Buzatu, doctorand in fizica particulelor la Universitatea McGill, Montreal, Canada Fondator si coordonator al www.StiintaAzi.ro. Am primit pe adresa liceului nostru materiale educative, reviste si pliante pe care elevii nostri le-au folosit ca materiale bibliografice pentru referate la disciplinele exacte. Deasemenea site-ul www.StiintaAzi.ro este vizitat si apreciat de elevi pentru continutul divers din domeniile stiintei. Daca opiniile exprimate aici pot sustine concurentii, atunci Liceul Pedagogic "Carmen Sylva" sustine pe Adrian Buzatu si site-ul www.StiintaAzi.ro Succes!

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

MIREL NEAGU
25 Sep 2009

propun ca profesor al anului pe domnul,iulian corneci.toate premiile de la olimpiada chimie nationala ,judeteana ,locala -clasele v-viii au fost castigate de elevii dumnealui si inca ce elevi din inv rural mentionez ca eleva -onofrei andreea a fost selectata la lic international pt.a face performanta in chimie multe sunt de spus,dar spatiul si timpul sunt limitate .multumesc

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Roxana Colisniuc
05 Oct 2009

Pentru a inscrie pe cineva in competitie, trebuie sa va creati un cont si sa completati un formular de concurs. Aflati mai multe in Regulamentul concursului: http://www.premiileineducatie.ro/regulament/
Diana Certan
25 Sep 2009

Multumim pentru oportunitate. Lucrez in educatia non-formala de 6 ani si in alti 4 in ONG-uri - este prima initiativa de acest fel pe care o intalnesc si este mai mult decat laudabila. Sper ca puteti face un follow up sau o culegere de portrete pentru a disemina mai departe informatia stransa de dumneavoastra...practic oamenii care fac ceva pentru educatie...macar sa ne stim si noi intre noi. Mult succes!!!!

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

CATALIN IONUT FLOREA
25 Sep 2009

De ce nu fac si ceilalti mari oameni de afaceri asemenea concursuri???? il apreciez pentru inteligenta in afaceri pe dl Patriciu Dinu ...dar uite ca demonstreaza clasei politico-economice ca se poate face mecenat si astazi ! Astfel dumnealui se aseamana oamenii de valoare ai renasterii italiene! Particip, cum am mai participat si la alte concursuri sponsorizate de Fundatia Dinu Patriciu, cu incredere. Particip pentru elevii mei care au muncit sute de ore alaturi de mine in realizarea proiectului.

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza