Exprima-ti opinia

Mihai Dragos
02 Noi 2009

Felicitari tuturor ;). Astept cu nerabdare updatarea biografiilor castigatorilor, fie ei oameni, facultati, proiecte.

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Catalin Ionut Florea
01 Noi 2009

Un concurs serios Gala Premiilor in Educatie Fundatia Dinu Patriciu, felicitari organizatorilor pentru ca au resusit sa adune valorile umane si institutionale din tara si sa le rasplateasca! Cea mai buna organizare de la toate concursurile la care am participat...Bravo Echipei condusa de Roxana Colisniuc si Roxana Mocanu!

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

ileana ciungan
31 Oct 2009

Felicitari castigatorilor, organizatorilor si juriului pentru efortul depus ! Putem afla mai multe despre proiectele din finala ? Am putea invata din exemplele de buna practica. Propun ca pentru urmatoarele editii sa existe categorii pe cicluri de invatamant. In felul acesta cred ca s-ar acorda intradevar sanse egale elevilor si cadrelor didactice din toate ciclurile de invatamant si criteriile de evaluare ar fi mai aproape de realitate.

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Silvia Draghicescu
31 Oct 2009

Felicitari organizatorilor pentru initiativa si tuturor participantilor pentru implicare in proiectul Fundatiei "Dinu Patriciu". Propun sa fie luati in seama si cei care au slujit invatamantul romanesc in anii de trista amintire si care nu au abdicat de la menirea lor. Experienta unor "pensionari" ar trebui valorificata. Roadele muncii voluntare merita cunoscute si popularizate. In zile noastre, cand "banul face legea", oameni dispusi sa se dedice voluntar unor scopuri nobile sunt tot mai rari. Din acest motiv "Gala premiilor in educatie" este un eveniment de nota zece. La o editie viitoare credeti ca va fi posibila o sectiune dedicata profesorilor pensionari?

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Maria Matrescu
30 Oct 2009

Felicitări premianţilor, organizatorilor şi tuturor concurenţilor,ştiu foarte bine ce înseamnă competiţia! Totuşi, cred că, meritau şi participanţii eligibili să fie cunoscuţi: să mă exprim mai clar, când dai clic pe ..."lista participanţilor eligibili la Gala Premiilor în educaţie", apare lista cu finaliştii...şi nu cred că e normal, nu au muncit numai finaliştii!!!!!!!!!!!

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Mariana Gabriela Hudrea
30 Oct 2009

Felicitari finalistilor! Felicitari Fundatiei Dinu Patriciu pentru aceasta initiativa. Astept cu nerabdare sa aflu mai multe despre castigatori si despre proiectele lor. Mereu putem invata unii de la altii. Experientele reusite merita prezentate si chiar multiplicate.

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Francisc-Alexandru Salamon
28 Oct 2009

Sincere felicitari pentru finalisti si felicitari pentru Fundatie!

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Mihaela Jarcau
25 Oct 2009

FELICITARI pentru eforturile dumneavoastra de a sustine educatia si de a promova valorile din acest domeniu! Cu deosebita consideratie, Mihaela Jarcau

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

sinov ema
24 Oct 2009

Nimeni nu a facut fizica mai fascinanta ca domnul profesor MIRCEA RUSU. Imi aduc aminte de o tema extraordinara:FIZICA COJII DE OU. Cum vi se pare?!

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Eugen Stefan LAKATOS
20 Oct 2009

Legat de criteriile pentru categoria "profesorul anului" (categoria invatamant universitar), dupa opinia mea, data fiind ponderea lor, cele doua criterii ar trebui inversate. Consider ca o buna "dezvoltare profesionala si inovare didactica" este mai importanta deoarece, in cazul in care exista aceste preocupari, ele nu pot sa nu se rasfranga si asupra pregatirii studentilor interesati de a veni la cursuri si aplicatii. Dezvoltarea profesionala presupune, printre altele, si scrierea de carti, ca suport al cursurilor predate. Sunt curios in ce masura acest criteriu, al publicarii de carti (nu de articole) a fost luat in considerare, ca un avantaj al candidatului respectiv (dupa cum era mentionat in fisa de concurs). Legat de primul criteriu, sunt de asemenea curios sa vad cum au dovedit cei 10 candidati ca au "creat si mentinut o relatie pozitiva" cu studentii. Cu respect, Prof. dr. fiz. Eugen Lakatos

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza