Exprima-ti opinia

Codrin Paveliuc-Olariu
07 Iun 2010

Buna ziua! Parerea mea e ca omiteti o categorie. Daca va uitati putin pe criteriile de eligibilitate, doctoranzii nu pot candida nici la Studentul anului, nici la Cercetatorul anului. Doctoranzii ar trebui incadrati la Studentul anului (parere personala), fiind, conform legii, studenti in ciclul 3. Cred ca ar trebui schimbate cat mai repede aceste criterii pentru a se putea inscrie si alti oameni.

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Roxana Colisniuc
07 Iun 2010

Va multumim pentru feedback. Doctoranzii se pot inscrie la sectiunea Studentul anului fara nicio problema. Am detaliat si in criteriile de eligibilitate si regulamentul competitiei.
gabriela marin
05 Iun 2010

Poate n-ar strica sa premiati cu un laptop si finalistii care nu sunt premiati in gala dar care ar fi astfel omagiati cu respect intr-o societate fara principii si moralitate(banuiesc ca nu oricine ajunge in finala la sectiunea elevi si profesori)

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

marius alinea
04 Iun 2010

Nu vi se pare discriminare pt inv gimnazial de a fi pus in competitie alturi de cel liceal? 1. exista sectiune separata invatatori nu exista sectiune separata prof si elevi gimnaziu si prof si elevi inv liceal 2. Nu se poate compara activitatea unui elev de gimnaziu (ex voluntariat) cu cea a unui licean. Nu se poate compara oportunitatile prof de gimnaziu cu cel de liceu. 3. Si cum dvs anul trecut ati premiat doar elevi si prof de gimnaziu care s-au plimbat prin Europa, discriminati si inchideti usa inv. gimnazial 4. Exista jurii separate pt sectiunile elevi si cadre didactice?

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Roxana Colisniuc
04 Iun 2010

Criteriile de evaluare ale Galei Premiilor in Educatie sunt astfel construite incat nu exista discriminare intre participanti. Gala nu premiaza doar activitatea unui elev, ci si valorile si principiile dupa care acesta se ghideaza. Este adevarat, exista diferente intre gimnaziu si liceu, intre mediul rural si cel urban. Insa depinde de fiecare participant cat de mult isi doreste sa evolueze, cat de interesat este sa isi creeze singur oportunitati. In ceea ce priveste Juriul Galei, acesta este impartit pe categorii de concurs. Exista 3 jurii: pentru invatamant universitar (evalueaza sectiunile Studentul anului, Profesorul anului, Facultatea anului si Cercetatorul anului), pentru invatamant preuniversitar (evalueaza sectiunile Elevul anului, Profesorul anului, Invatatorul/Educatorul anului si Scoala anului) si pentru ONG-uri (evalueaza sectiunile ONG-ul anului in domeniul educatiei, Cel mai bun proiect educational si Bibliotecarul anului).
Corneliu Zeana
03 Iun 2010

Asociatia Europeana a Cadrelor Didactice sectiunea Romania, fondata in 1990, publica periodicul CUGETAREA EUROPEANA, dedicat, evident, problemelor educatiei. Putem participa la concurs? Jurnalism educational. Va putem trimite prin posta o serie de numere? Adresa postala? Cu stima, Conf Dr Corneliu Zeana, presedinte fondator AECD

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Roxana Colisniuc
03 Iun 2010

Da, va puteti inscrie fie la sectiunea ONG-ul anului in domeniul educatiei, fie la sectiunea Cel mai bun proiect educational. Cititi inainte criteriile de eligibilitate pentru aceste doua sectiuni: http://www.premiileineducatie.ro/criterii-eligibilitate/
CRINA MARES
21 Mai 2010

Buna ziua, as dori sa aflu care sunt criteriile de eligibilitate pentru bibliotecarii scolari . unde le pot gasi ? Crina Mares -bibliotecar la Scoalal Dan Barbilian Constanta

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Roxana Colisniuc
21 Mai 2010

Criteriile de eligibiliate pentru sectiunea Bibliotecarul anului vor fi afisate pe site la sfarsitul lunii mai, cu o luna inainte de inceperea inscrierilor in concurs.
Ionescu Loreta
07 Mai 2010

Laudabila initiativa dar am cateva sugestii 1. Anul trecut toate sectiunile au avut cate 10 finalisticu exceptia sectiunii elevi si profesori din preuniversitar. 2.Capacitatea juriului de a derula interviuri cu 10 finalisti este incoprabila cu un juriu ce deruleaza 40 de interviuri elevi si profesori. 3.E firesc sa intervina oboseala, sa scada obiectivitatea si sa se depaseasca orele de interviu. 4. Poate anul acesta aveti jurii unice, separate pentru sectiunea elevi si sectiunea profesori. 5. E greu de crezut ca din toata tara, juriul va desemna obiectiv pe cei 3 premianti pe baza interviului (care devine o stare de fapt in functie de oboseala, dispozitia si starea afectiva a juratilor) 6. In conditiile actuale in care totul s eprabuseste, valoarea nu e promovata, poate gasiti resurse de a-i premia pe toti cei 10 finalisti chiar cu sume f mici pentru ca merita! Ar fi un imbold gen "10 pentru Romania"

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

EMILIA COSTEA
28 Apr 2010

Salut aceasta initiativa de a identifica, a premia si a promova modele de buna practica in domeniul educatiei.Sunt de 30 de ani profesor de matematica si in toti acesti ani am avut rezultate remarcabile cu elevii mei.Mi-am pastrat tineretea sufleteasca si nu mi-am parasit tara, am muncit si inca mai muncesc cu pasiune si daruire aici, pe meleagurile banatene, adica in Timisoara.Ma bucur ca mai exista si oameni cu inima mare care se gandesc la invatamantul romanesc si la cei care modeleaza copilul, adica la profesori.Bine ati subliniat:,,E timpul sa fim recunoscatori Educatiei!"Va felicit si va doresc putere de a finaliza ce ati inceput!Felicitari ,,Fundatiei Dinu Patriciu" si mai ales OMULUI Dinu Patriciu!

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

CRINA LILIANA MARES
28 Apr 2010

FELICITARI SI MULTMIRI DIN PARTEA UNEI BIBLIOTECARE CARE NU A AVUT POSIBILITATEA SA ARATE LUMII CAT DE IMPORTANTA ESTE MISIUNEA ACESTEI CATEGORII IN EDUCATIA PERMANENTA ATAT A ELEVILOR CAT SI A CADRELOR DIDACTICE SI NU IN ULTIMUL RAND A COMUNITATII . ASTEPT CU NERABDARE SA POT FELICITA PRIMII CASTIGATORI AI ACESUI AN.

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

doinita gaza
28 Apr 2010

Sincer,va strang mana,stimate domnule Patriciu! Sunt atatia oameni cu foarte multi bani in tara asta, dar ii strang pentru zile negre. Conteaza mult faptul ca incercati sa ajutati .Oricum cei mai buni dintre cei buni, trebuie sa castige! Copilul meu a participat si anul trecut, vom participa si anul acesta,cu toate fortele.Cu toate ca vine dintr o familie cu 7 copii, sper ca de data asta Dumnezeu s o ajute mai mult.Mai ales ca merge pe un domeniu mai putin accesibil multora:astronomia. Urez tuturor participantilor, mult succes! Si ,pe aceasta cale,multumiri d nei invatatoare Airinei Greta de la Scoala Generala 8- Suceava,care a pregatit o pentru viata,cat si d lui director al Palataului Copiilor Suceava-cu care a facut primii pasi spre aprofundarea acestei discipline.

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Ioana si Traian Muresan
05 Noi 2009

Suntem incantati de premiul obtinut de Scoala internationala Cluj, pe care il consideram bine-meritat :) Fiica noastra a facut primii pasi in educatie in cadrul Gradinitei si mai tarziu ai Scolii Internationale si suntem extrem de incantati de evolutia ei, atat in perioada respectiva, cat si ulterior. Credem ca mediul in care a invatat, dar mai ales profesionalismul primei invatatoare, pe care o iubeste si acum, au contat mult. Multe multumiri si felicitari! Ioana si Traian Muresan

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza