Exprima-ti opinia

Florin Lita
05 Aug 2011

Buna ziua.As dori si eu sa stiu daca dv. oferiti sponsorizare.Lucrez la un film pentru Agentia Nationala Antidrog,filmul va fi gata in anul 2012,an in care va participa la concursul Agentiei Nationale Antidrog.

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Roxana Colisniuc
05 Aug 2011

Buna ziua, Va rog trimiteti un email pe adresa office@fundatiadinupatriciu.ro, in care sa dati mai multe detalii despre acest proiect.
ANCA rusu
30 Iul 2011

CUM IMI POT ACTIVA CONTUL...?L-AM DEZACTIVAT DIN NEATENTIE..UN MIC AJUTOR VA ROG...

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Roxana Colisniuc
01 Aug 2011

Buna ziua, Am aflat care este problema – la primul mail automat pe care l-ati primit odata cu crearea contului ati dat clic pe link-ul destinat inchiderii contului (acel link este necesar pentru cei care au fost inscrisi de alte persoane in competitie, dar totusi nu doresc sa participe). Am reactivat contul dumneavoastra. Pentru a-l accesa trebuie sa: 1. Dati clic pe “Inscrie-te in competitie/Ai deja cont – Autentifica-te!” https://formular.premiileineducatie.ro/ 2. Dati clic pe “Recupereaza parola” – trebuie sa aveti o noua parola pentru a redeschide integral contul – aplicatia va genera o noua parola si o va trimite pe adresa dumneavoastra de email. Cu noile date de autentificare puteti intra in cont. Daca va mai pot fi de ajutor, va rog nu ezitati sa ma contactati pe email la adresa: roxana.colisniuc@fundatiadinupatriciu.ro
Dan Stoian Raican
20 Iun 2011

Cred ca veti aprecia si educarea societatii civile a bolnavilor prin proiecte destinate acestora

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

STEFANIA OLARU
20 Iun 2011

Buna ziua! As dori sa stiu de la ce varsta sau clasa pot fi inscrisi elevii? Va multumesc.

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Roxana Colisniuc
20 Iun 2011

In competitie se pot inscrie elevii din clasele V-XIII. Gasiti criteriile de eligibilitate in aceasta pagina http://www.premiileineducatie.ro/criterii-eligibilitate/
Angelica Calugarita
12 Apr 2011

Felicitari pentru organizarea acestui tip de concurs ! In acest an, 2011, as dori sa ma inscriu si eu la Gala Premiilor in Educatie.Informatia am descoperit-o din intamplare.Am o vechime de aproape patru decenii in invatamant si prin activitatea mea(articole, carti publicate-peste 50, participari la simpozioane, organizator-concursuri scolare, colaborator-manual scolar, responsabilitati la nivel judetean, numeroase cursuri de formare profesionala etc.) mi-am adus contributia la dezvoltarea sistemului educational. M-ar interesa data inceperii inscrierilor si ce contine formularul .

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Roxana Colisniuc
14 Apr 2011

Inscrierile pentru Gala Premiilor in Educatie - editia a treia - vor incepe pe data de 15 iunie 2011. Formularul de concurs va contine intrebari despre activitatea profesionala desfasurata in perioada anului scolar 2010 - 2011.
mihaela chirica
10 Noi 2010

E bine ca astfel de VREMURI mai exista oamnei care ne dau speranta ca ceea ce realizam noi, cadrele didactice e ceva ,,Important" pt. societatea nostra. Suntem suficient de multi, cred care investim in EDUCATI, mai ales pt copiii din mediul rural. Acestia sunt dornici de aflare si afirmare. Personal, sunt cadru didactic in mediul urban si am ramas profund maircata cand am desfasurat un proiect cu copiii din mediul rural.

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Mariea Petrescu
19 Sep 2010

O SPERANTA! Gala Premiilor in Educatie poate da aripi. Te ajuta sa nu te mai simti singur. Ajuta sa cunosti performanta altora,dar si a ta. Este cel mai frumos dar pe care SCOALA adevarata il poate primi. Felicitari celor care vor fi castigatorii lui 2010.

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Sabina Rotaru
11 Aug 2010

Stimata fundatie, Propun ca tema de meditatie pt dvs, in conditiile actuale in care taierea de 25% a salariilor a lasat profesorii, muritori de foame,la limita subzistentei,viitori cersatori ai Roamniei, sau viitori pacienti ai Spitalelor de psihiatrie, sa: 1. premiati toti cei 10 sau 20 finalisti si a caror activitate in anul scolar 2009-2010 merita admiratia si respectul societatii si a fundatiei dvs. 2.La nivelul Romaniei sa premiati 10 sau 20 de profesori meritorii, mi se pare o problema de etica, de moralitate, de civism. 3.daca salariul unui profesor a ajuns sa fie de 600 lei un premiu de 1000 de euro ar insemna salariile unui prof pe 7 luni, sau sansa de a avea caldura in iarna asta, sau de a manca pt a nu uita sa zambeasca in fata elevilor. 4. O departajare a finalistilor la punctaj, diploma, trofeu, ar fi benefica d.p.d.v. moral iar sansa ca premiile sa aiba o valoare mai mica si sa fie mai multi premiati ar fi un exemplu de solidaritate si de civism. 5. Consider ca aveti o misiune extrem de grea de a alege 3 prof. ca fiind cei mai buni din tara asta din cei aproape 350.000 de cadre didactice. Premiati cu sume mai mici toti finalistii pt a le da sansa supravietuirii. Cu stima, prof. Sabina Rotaru

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Loreta Ionescu
03 Sep 2010

Subscriu la cele reliefate de tine.E deplorabil cum sistemul a facut dintr-o categorie profesionala o turma de supravietuitori la limita saraciei si a umilintei. Sunt total de acord sa fie premiati toti finalistii cu sume mici dar care pot insemna banii pentru a iesi din iarna sau pentru a manca sau pentru a le cumpara propriilor copii painea cea de toate zilele.Ar fi un exemplu de solidaritate din partea fundatiei dar asteptam si punctul lor de vedere.
Elena Mirescu
13 Iun 2010

Intrebari? Am o colega de judet care anul trecut a fost finalista si care s-a intors acasa cu o punga cu hartii de la gala. M-am gandit sa concurez si eu anul acesta dar preventiv doresc sa va intreb punctual: 1. Anul trecut au fost 20 de finalisti la elevi si 20 de profesori pentru acelasi juriu..in timp ce la celelate sectiuni au fost doar 10. Cum vi se pare balanta 40 de interviuri cu 10? e corecta? 2.Am inteles ca doar cativa membri din juriu au fost prezenti la interviu si ca punctajul de la canditatura a fost anulat tinandu-se cont doar de interviu ( sa astepti pe hol in conditiile in care programarea a fost data peste cap ca deh 40 de interviuri...in conditiile in care mergi pe tren toata noaptea...juriu obosit, intrebari agresive uneori si doar cateva minute in care se decide soarta unui premiu...Oare e corect, obiectiv, si principial? 3. Am inteles ca la gala fiecare a venit pe raspunderea lui materiala.... 4. In conditiile actuale de austeritate poate ganditi ceva mai pragmatic, mai flexibil, mai apropiat de frontispiciul intrecerii si o echilibrare intre jurii..poate zile separate pt elevi si alta zi pt profesori....sau juriul ala impartit in doua : jumatate pentru elevi si jumatate pentru profesori. N-am inteles cum la gala d-na Ioana Avadani s-a erijat in a trage concluzii despre jurizare atata timp cat n-a fost prezenta in sala de interviuri?

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Roxana Colisniuc
13 Iun 2010

Va multumim pentru intrebari si interesul acordat programului nostru. Va voi raspunde punctual: 1. La Categoria Invatamant preuniversitar au fost, intr-adevar, mai multi finalisti decat la celelalte categorii. Am luat aceasta decizie tocmai pentru a oferi tuturor celor care au avut candidaturi foarte bune oportunitatea de a-si prezenta personal reusitele, in fata Juriului. 2. Aveti informatii gresite in ceea ce priveste evaluarea candidaturilor. Va rog cititi detaliile despre aceasta etapa a competitiei in aceasta pagina: http://www.premiileineducatie.ro/juriul/proces-jurizare/ Voi detalia si eu, insa: In prima faza a evaluarii, toti cei 15 jurati ai categoriei invatamant preuniversitar au analizat si au notat TOATE candidaturile. Pe baza notelor primite au fost selectati cate 20 de finalisti pentru fiecare sectiune de concurs. Acestia au fost chemati la un interviu, in Bucuresti, pentru care le-a fost decontat transportul. Ajungand la interviu, toti candidatii au pornit cu sanse egale, practic de la 0, in fata reprezentantilor Juriului (din 15, 10 jurati au hotarat cine sunt castigatorii). Da, ni se pare echitabil ca evaluarea sa cuprinda doua etape. Da, ni se pare esential ca Juriul sa cunoasca finalistii personal. 3. La interviu, Fundatia Dinu Patriciu a achitat toate cheltuielile de transport (si cazare, unde a fost cazul). La Gala propriu-zisa, toti finalistii au fost invitati sa participe. 4. Va multumim pentru propuneri, cu siguranta vom tine cont de ele in organizarea de anul acesta. Daca mai aveti nelamuriri, va rog nu ezitati sa ne contactati.
Andreea Marin
10 Iun 2010

Buna ziua, Citind criteriile de eligibilitate, nu am vazut mentionat ca aceasta competitie sa fie limitata doar la studentii din Romania. Sa inteleg asadar ca si cei care studiaza la o institutie academica din strainatate sunt eligibili? Multumesc frumos, Andreea

  Aboneaza-ma la comentarii comenteaza

Roxana Colisniuc
10 Iun 2010

Spre deosebire de anul trecut, cand s-au putut inscrie in competitie studenti de la facultati din afara tarii, din 2010 acestia nu mai sunt eligibili. Vom detalia si clarifica acest lucru si in criteriile de eligibilitate despre care vorbiti, va multumim pentru atentionare.