Cum te inscrii in competitie

La "Gala Premiilor in Educatie" se pot inscrie:

  • persoane fizice (elevi, studenti, profesori preuniversitari si universitari, educatori, invatatori, cercetatori, bibliotecari), 
  • institutii de invatamant de stat sau private,
  • organizatii neguvernamentale.

 

Inscrierea in concurs implica acceptarea din oficiu a Termenilor si conditiilor site-ului www.premiileineducatie.ro si a Regulamentului competitiei.

 

Pentru a va inscrie, urmati pasii de mai jos:


1. Alegeti sectiunea de concurs potrivita. Verificati sectiunile la care va puteti inscrie.

2. Cititi criteriile de eligibilitate, criteriile de evaluare si Regulamentul concursului!

3. Creati-va un cont. Acesta va fi activ pe toata perioada de inscrieri, pana cand vom primi prin posta formularul de concurs, completat si semnat.

4. Completati formularul de concurs.

Reguli pentru completarea formularului de concurs

Nu folositi diacritice in formularul de concurs. Sistemele de operare difera de la un utilizator la altul, existand astfel riscul ca Juriul sa nu poata citi corect informatiile oferite de dumneavoastra.

Formularul de concurs se completeaza in 3 pasi:

Pasul 1: Date de contact – in aceasta sectiune, pe langa datele uzuale (nume, prenume, adresa de email, numar de telefon etc.) va trebui sa incarcati si o fotografie. Daca va veti numara printre finalisti, aceasta fotografie va fi folosita in brosura de prezentare a Nominalizatilor Galei Premiilor in Educatie 2011.

Pasul 2: Formular de concurs – toate campurile din aceasta sectiune sunt obligatorii. Fiecare camp corespunde unui criteriu de evaluare. In dreptul fiecarui camp este specificata ponderea sa.

Dati cat mai multe detalii despre activitatile pe care le-ati derulat in anul scolar/universitar 2010 – 2011. Juriul va evalua doar formularul de concurs. Documentele pe care le veti trimite vor fi necesare doar pentru a stabili eligibilitatea candidaturii.

Salvati constant informatiile scrise in formular, dand clic pe butonul "Salveaza".

Pasul 3: Depunere candidatura – Pentru a putea vizualiza formularul de concurs, dati inainte clic pe "Descarca formularul".

Dati clic pe "Finalizeaza inscrierea" doar daca sunteti sigur ca aceea este varianta finala a formularului de concurs. Dupa apasarea campului "Finalizeaza inscrierea" nu veti mai putea face modificari in formularul de concurs.

Urmatorul pas este sa descarcati formularul de inscriere, sa il tipariti, sa il semnati si sa il trimiteti, impreuna cu documente care sa ateste valoarea de adevar a informatiilor, pe adresa Fundatiei Dinu Patriciu: Cladirea Lakeview, Bulevardul Barbu Vacarescu 301 - 311, etaj 14, sector 2, Bucuresti, Romania, 020276. Nu uitati sa specificati pe plic "Pentru Gala Premiilor ijn Educatie".

Toate aceste materiale trebuie trimise pana pe data de 27 septembrie 2011 (data postei).

Dupa trimiterea formularului, ramaneti la curent cu statusul competitiei, abonandu-va la alerta.

Daca aveti nelamuriri in ceea ce priveste regulamentul concursului, procesul de jurizare sau de completare a formularului de concurs, nu ezitati sa ne contactati.