Silvia Musatoiu,
Profesorul anului
Premiul II

"Anul scolar 2009-2010 a gravitat in jurul celor doua pasiuni ale mele: matematica si managementul de proiect. Sunt foarte mandra de ceea ce am reusit sa fac, incepand cu munca asidua pentru recastigarea increderii in sine a elevilor mei, continuand cu propria mea dezvoltare profesionala si culminand cu 400.000 de euro obtinuti pentru comunitatea in care imi desfasor activitatea", spune Silvia Musatoiu, profesor la Colegiul National "Gheorghe Sincai" din Bucuresti.

Biografie

Licentiata in Matematica (1994), cu o diploma de studii aprofundate in acelasi domeniu (1995) si un master in Management de proiect finalizat in februarie 2009, experientele sale de formare s-au proiectat in activitatea de zi cu zi prin beneficii asupra elevilor.

Anul scolar 2009-2010 a inclus activitati precum cursul de perfectionare "MATHEU: Identification, motivation and support of mathematical talents in European school", cursul online cu titlul "MindMapping" in cadrul programului e-Twinning si cursul on-line cu titlul "Podcasting in the Creative Classroom" in cadrul aceluiasi program.

Implicarea in comunitate reprezinta o prioritate continua a Silviei Musatoiu, ilustrata prin proiectele "Cetatean activ al statului roman, cetatean european" si "Dezvoltare organizationala si descentralizare in invatamantul preuniversitar din Bucuresti", fiind si autoarea studiului pilot de cultura organizationala si impact de leadership.

Este de asemenea membru al echipei MateInfo.ro, promoveaza Programul de Invatare pe Tot Parcursul Vietii (Lifelong Learning Programme) si a adus o contributie semnificativa la realizarea lucrarii "Inovare manageriala si creativitate in domeniul educatiei", publicata in 2010.

Vezi interviurile castigatorilor Galei 2010